Gaviria , SebastiánLondoño Londoño, IlianRios Villa, Jhonatan Stiven2021-07-232019-01-012021-07-232019-01-01325678http://hdl.handle.net/10906/87415The low availability of time at home, the increase in labor demands and new trends in consumption have made people prefer to eat outside the home (Singer, Donoso, & Scheller-Wolf, 2008). This has led to a great expansion of restaurants in recent years. This work focuses on investigating fundamental factors for the experience of consumers of food stalls and places located in the center of the city of Cali. This results in a large number of people looking for prepared food, which leads to the creation of several stores. Design/methodology/approach - Since the study seeks to know the areas that are affected when using shifts in restaurants, non-experimental research is used. According to (Sampieri et al. 2014, p.152), non-experimental research “could be defined as research that is carried out without deliberately manipulating variables. That is, these are studies in which we do not intentionally vary independent variables to see their effect on other variables. These same authors define cross-sectional research designs in “Its purpose is to describe variables and analyze their incidence and interrelation at a given time” (2014, p.154). Therefore, since it is sought to test the different hypothesis mentioned above, the research focus will be mixed, because it allows a fusion between the two types of approaches (Quantitative Approach and Qualitative Approach).11 páginasDigitalapplication/pdfspaEL AUTOR, expresa que la obra objeto de la presente autorización es original y la elaboró sin quebrantar ni suplantar los derechos de autor de terceros, y de tal forma, la obra es de su exclusiva autoría y tiene la titularidad sobre éste. PARÁGRAFO: en caso de queja o acción por parte de un tercero referente a los derechos de autor sobre el artículo, folleto o libro en cuestión, EL AUTOR, asumirá la responsabilidad total, y saldrá en defensa de los derechos aquí autorizados; para todos los efectos, la Universidad Icesi actúa como un tercero de buena fe. Esta autorización, permite a la Universidad Icesi, de forma indefinida, para que en los términos establecidos en la Ley 23 de 1982, la Ley 44 de 1993, leyes y jurisprudencia vigente al respecto, haga publicación de este con fines educativos Todo persona que consulte ya sea la biblioteca o en medio electrónico podrá copiar apartes del texto citando siempre la fuentes, es decir el título del trabajo y el autor.http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/Sistema para mejorar la experiencia de almorzar fuera del trabajo en personas con poco tiempohttp://biblioteca2.icesi.edu.co/cgi-olib?oid=325678info:eu-repo/semantics/openAccessAtribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional (CC BY-NC-ND 4.0)PercepciónRestaurantesPercepción del tiempoAglomeraciones humanasTrabajadoresConsumo de alimentosOptimizaciónPáginas Web - DiseñoConsumidoresExperiencia de usuarioTrabajos de gradoDiseño de Medios InteractivosDepartamento de DiseñoAlmuerzosAlimentosComida a domiciliohttp://purl.org/coar/resource_type/c_7a1f