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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorMontoya, Guillermospa
dc.date.accessioned2016-08-30T22:01:53Z-
dc.date.available2016-08-30T22:01:53Z-
dc.date.issued2011-01-01-
dc.identifier.issn0121-4004spa
dc.identifier.otherhttp://aprendeenlinea.udea.edu.co/revistas/index.php/vitae/article/view/10680/9743spa
dc.identifier.otherhttp://ovidsp.ovid.com/ovidweb.cgi?T=JS&PAGE=reference&D=emed10&NEWS=N&AN=2011666329spa
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10906/79878eng
dc.description.abstractSaponins are glycosides regularly found in plants, and they are frequently analyzed by means of electrospray ion sources and tandem mass spectrometry (ESI/MSn), not only to obtain an overall molecular weight through the high sensitivity of mass spectrometry but also to obtain their structural information. The use of modern analytic techniques (such as ESI/MSn) aids the discovery and quality control assessment of new molecules found in botanicals; however, some rearrangements have been described for oligosaccharides that produce an incorrect elucidation of the molecules. For the first time, evidence for an internal sugar loss on the protonated fragmentation of a-hederin has been reported. This phenomenon can be avoided by using alkali metal ion adducts, such as lithium and sodium cations, to confirm the real sugar sequence when a structural identification is performed. In this study, the structural characterization of alpha-hederin and hederacoside C is conducted by comparing positive and negative modes. Different fragmentation patterns occur, and such patterns are useful in the structural analysis of saponins when they are present on different matrixes.eng
dc.format.mediumDigitalspa
dc.language.isoengeng
dc.publisherUniversidad de Antioquiaspa
dc.relation.ispartofVitae; Vol. 18 No.3 - 2011-
dc.rightsEL AUTOR, expresa que la obra objeto de la presente autorización es original y la elaboró sin quebrantar ni suplantar los derechos de autor de terceros, y de tal forma, la obra es de su exclusiva autoría y tiene la titularidad sobre éste. PARÁGRAFO: en caso de queja o acción por parte de un tercero referente a los derechos de autor sobre el artículo, folleto o libro en cuestión, EL AUTOR, asumirá la responsabilidad total, y saldrá en defensa de los derechos aquí autorizados; para todos los efectos, la Universidad Icesi actúa como un tercero de buena fe. Esta autorización, permite a la Universidad Icesi, de forma indefinida, para que en los términos establecidos en la Ley 23 de 1982, la Ley 44 de 1993, leyes y jurisprudencia vigente al respecto, haga publicación de este con fines educativos. Toda persona que consulte ya sea la biblioteca o en medio electrónico podrá copiar apartes del texto citando siempre la fuentes, es decir el título del trabajo y el autor.spa
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/-
dc.subjectSaponinasspa
dc.subjectGlucosidosspa
dc.subjectIonizacionspa
dc.subjectEspectrometría de masasspa
dc.subjectBiologíaspa
dc.subjectBiologyeng
dc.subjectEcologíaspa
dc.subjectEcologyeng
dc.titleFalse sugar sequence phenomenon and structural analysis of alpha-hederin and hederacoside c through electrospray ionization and multi-stage tandem mass spectrometryeng
dc.title.alternativeFenómeno de falsa secuencia de azúcares y análisis estructural de a-hederina y hederacósido c empleando ionización por electrospray y espectrometría de masas en tándemspa
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleeng
dc.audienceComunidad Universidad Icesi – Investigadoresspa
dc.publisher.facultyFacultad de Ciencias Naturalesspa
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesseng
dc.publisher.programBiologíaspa
dc.publisher.departmentDepartamento de Ciencias Biológicasspa
dc.citation.volume18-
dc.rights.licenseAtribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional (CC BY-NC-ND 4.0)-
dc.type.coarhttp://purl.org/coar/resource_type/c_2df8fbb1-
dc.type.localArtículospa
dc.identifier.instnameinstname: Universidad Icesi-
dc.identifier.reponamereponame: Biblioteca Digital-
dc.identifier.repourlrepourl: https://repository.icesi.edu.co/-
dc.rights.coarhttp://purl.org/coar/access_right/c_abf2-
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersioneng
dc.type.coarversionhttp://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85-
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